Lauwe salade met gegrilde haloumi en dressing van peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: haloumi, 1 broccoli, 2 peren, 1 rode ui , boekweitkorrels
Superfoodomelet
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Venusschelpen met serranoham en tomatensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Pittige maaltijdsalade met geitenkaas en zelfgemaakt platbrood
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode uien, olijfolie, prinsessenbonen, honing, water
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Sushi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Woksoepje van venusschelpen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sojascheuten, venusschelpen, tofu in blokjes gesneden, minipaksoi, ui
Sushi met truffel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: truffelpuree, sushirijst, rauwe ganzenlever, getoaste broodjes, Parmezaanschilfers
Groentenloempia
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstdeeg, look, wortel, courgette, prei