Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190 graden. ...
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Thais soepje met vongole en kokos

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de verse visbouillon: neem een grote pot met drie liter water. Voeg het visafval,  gewassen en grofgesneden ...
Ingrediënten: visafval (graten en kop zonder kieuwen, geen vette vis. Wel tong, tarbot...), water, witte wijn, wortelen, venkel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Thais 4 personen

Ratatouille met kruidensalade en een rundbrochette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de ratatouille. Was de groenten. Snij de courgettes en aubergine in dunne schijfjes. Pel de ui en snij ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Zoetzure pikante kip met ananas en rijst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de ajuin en look fijn, stoof ze daarna aan in een pot in wat zonnebloemolie. Voeg ook een mespuntje cayennepeper, ...
Ingrediënten: kippenfilets, ananas, babymaïs, broccoli, bamboescheuten
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Thais 4 personen

Thaise hotpot met scampi, noedels en kip

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de bouillon. Breng water aan de kook met het visafval.  ...
Ingrediënten: water, tamarinde of Indische dadelpasta, citroengras, Thaise basilicum, Holy Basil
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Thais 4 personen

Steak met roquefort

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Hak de look en peterselie fijn! ...
Ingrediënten: roquefort, boter, steaks, peterselie, look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Crêpes comédie française

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het pannenkoekenbeslag. Meng het bloem met de melk, vanille, suiker en Sweet Mix. Doe er nog een lepel ...
Ingrediënten: bloem, eieren, melk, bier, olie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Monbazillacgelei met bessen

Eric Lanlard - Glamour Puds

Was eerst de bessen en maak ze schoon. ...
Ingrediënten: Monbazillacwijn, gelatineblaadjes geweekt in koud water, vanillestokje, citroen,
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Ratatouille in de Airfryer

Snijd van 5 tomaten kleine blokjes en leg deze op de bodem van het bakaccessoire. Snijd de twee tenen knoflook ...
Ingrediënten: knoflook, ui, olijfolie, tomaten, aubergine
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Open keuken met Sandra Bekkari: Marseillaise mosselen met pastis

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Mosselen, Zout, Rode ui, Selder, Rode paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen