Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Sorbet van bloedappelsien, munt en ananas
Tiramisu met geitenkaas en speculoos
Ingrediënten: room, speculaas, gelatine, eierdooiers, vers geitenkaasje
Frambozentaartje met een Bretoense crumble
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, boter, gezouten boter, suiker, cassonade
Délice noisette taart
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, ongeraffineerde suiker, eieren, zelfrijzende bloem, bakpoeder
Croquembouche- soezentoren
Ingrediënten: boter, melk, water, bloem, zout
Operagebak
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: filterkoffie, fijne kristalsuiker, oploskoffie, ei, eierdooier
Chocoladetruffels met geschaafde amandelen
Ingrediënten: eidooiers, couverturechocolade, couverturechocolade, koude boter, geschaafde amandelen