On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Warme chocolademelk met kaneel en talloze variaties
Ingrediënten: pure chocolade (70% cacao), melk, kaneelstokjes, mini-marshmellows, slagroom
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Aardbeiensmoothie met yoghurt
Ingrediënten: melk, aardbeien, Griekse yoghurt, suiker,
Roerei met zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: room, gerookte zalm, eieren, boter, bieslook
Vitaliserend drankje met courgette, spinazie en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Speculoospasta en zalmspread van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pinda's, arachideolie, speculooskruiden, gerookte zalm, venkel
Gemberthee met citroen en honing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Icetea 'green' zelf maken
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene thee, ijsblokjes, water, limoen, citroenverbena