Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Soort soufflé van rabarber en custard
Ingrediënten: zeezout, rabarber, poedersuiker (plus 2 eetlepels extra), gemberkoekjes, biologische eieren (voor 4 eiwitten, 1 eigeel)
Chocoladetaart met pepermunt zonder zuivel of eieren
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: gewone bloem, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, bakpoeder, witte wijnazijn
Geflambeerde koffie met sinaasappelsyllabub
Ingrediënten: Cointreau, citroenen (sap), fijne suiker, dikke room, rozenwater
Romige rijstpudding met supersnelle aardbeienjam
Ingrediënten: meringue, verkruimeld, poedersuiker, aardbeien, schoongemaakt en uitgelekt (enkele voor garnering), dessertrijst, vanillesuiker
Bruidstaart met rozen van witte chocolade
Ingrediënten: vanillebiscuits van 10 cm, 15 cm, 20 cm en 25 cm diameter, dunne taartkartons : 10 cm, 15 cm en 20 cm diameter, taartbord (30cm), taartbord (35cm), grote plastic stapelstokken
Gin-Tonic: Mombasa Club Gin
Ingrediënten: Gin (Mombasa Club), tonic (Fentimans Tonic Water), limoen, korianderzaadjes, steranijs
Yacon Gin-Tonic
Ingrediënten: Yacon gin (Yep), gin tonic (Fever Tree Mediterranean), citroen, limoengras, ijsblokjes
Dry Martini
Ingrediënten: Noilly Prat, Tanqueray Gin, orange bitters, ,