Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Panini met spek en Savoiekaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Reblochon kaas, half voorgebakken stokbroden, gerookt spek, aardappelen, knoflook
Panna cotta van honing en amandelnoten
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: gelatineblaadjes, room, Griekse yoghurt, suiker, honing
5 minuten pizza met gedroogde ham en rucola
Ingrediënten: grote platte ronde tortilla vellen, sneetjes gedroogde Italiaanse ham, pizza kaas , rucola, zwarte peper
Soepje van vongole
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: boter, zoete ui, look, tijm, aardappelen (loskokend)
Champignonsoep met lookcroutons
Perzikenconfituur met prosecco
Ingrediënten: vruchtvlees van witte perziken (zonder schil en pit), citroen, limoen, Prosecco Extra Dry (bv. Riccadonna), confituursuiker (versie 500g suiker voor 1kg fruit)