Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Frittata met spaghetti en paprika
Gebakken spaghetti met tonijn en kerstomaatjes
Ingrediënten: Olijfolie (Extra Vierge), verse basilicum, Pachino-tomaten, zout, spaghetti
Stapelsandwich met parmaham, raketsla en honing met ananas salade
Ingrediënten: parmaham, bruin brood, raketsla, honing, zachte boter
Vegetarische croque met pesto
Ingrediënten: toastbrood, buffelmozzarella (of een pakje kleine bolletjes), courgette, tomaten, basilicum
VTM Koken At The Festivals: homemade instant noedelsoep
Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals
Ingrediënten: citroengras, gember, paddenstoelen, rijstnoedels, Thai Knorr Bouillon
Rory's hartige pannenkoekjes
Broodje met rauwe ham (Italiaanse opkikker)
Ingrediënten: andalousesaus, ronde focaccia met kruiden, Gandaham, mozzarella, gegrilde en gemarineerd champignons