Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
De ideale restverwerking: groentenquiche
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Trifle with lemon curd en rood fruit
Ingrediënten: pandorocake of een andere cake naar keuze, suiker, eidooiers, eiwitten, mascarpone
Ribbetjes met honing en gepofte aardappel met kruidenboter
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: varkensribbetjes , ui, knoflook , sambal oelek, vloeibare honing
Sofies Feestmaand: Gevulde kalkoen met knolselderkroketjes, raapjes en schorseneren
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalkoen (3kg), gemengd gehakt (varken/rund), eieren, paneermeel, peper en zout
Eton mess met matchameringue en rood fruit van Sofie Dumont
Ingrediënten: eiwit, zout, fijne suiker, bloemsuiker, matchapoeder