Gevulde bladerdeeghapjes met mozzarella en chorizo

Pieter Declercq

Rol het vel bladerdeeg open. Snij in driehoeken. Prik er met een vork in. ...
Ingrediënten: bladerdeeg, mozzerella, chorizo, ei, melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Easy hapje: hotdog-worstenbroodjes

Pieter Declercq

Gebruik vierkante vellen bladerdeeg. Zo heb je minder verlies. Snij ze in repen zo breed als een tv-worstje. ...
Ingrediënten: bladerdeeg , tv-worstjes, cheddar, chorizo, ketchup, mosterd, etc.
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier

Pieter Declercq

Warm het bier op en smelt de kaas in het warme bier. Voeg het maïszetmeel toe. Laat indikken. ...
Ingrediënten: blond bier (Gust), cheddar kaas (gemalen), maïszetmeel, pizzadeeg, grof zeezout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Tortillachips met Mexicaanse bierdip

Pieter Declercq

Doe het bier in een kookpot. Warm op. ...
Ingrediënten: Corona of Desperados, cheddar kaas, roomkaas bv. Philadelphia, tortillachips, lente-uitjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Hummus van rode biet van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de hummus aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Midden-Oosters 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de bladerdeeghapjes: Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de vierkante bladerdeegvelletjes in 4 en leg ze ...
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

VTM Koken At The Festivals: nacho's met kaas- en bierdip

Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals

Snij de ajuin en tomaat in kleine blokjes. Verhit olijfolie in een pannetje op een gasvuurtje. ...
Ingrediënten: bier (bv Gust), gemalen kaas bv cheddar, nacho's, tomaat, ajuin
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Libanese balletjes met yoghurtsaus van Bieke en Erik

...
Ingrediënten: kalfsgehakt, lamsgehakt, komijnpoeder, ras-el-hanout, paprikapoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters 4 personen

Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de dressing en salade: stoom de edamamebonen. Pel ze.  ...
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters 4 personen