Gevulde bladerdeeghapjes met mozzarella en chorizo
Easy hapje: hotdog-worstenbroodjes
Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier
Ingrediënten: blond bier (Gust), cheddar kaas (gemalen), maïszetmeel, pizzadeeg, grof zeezout
Tortillachips met Mexicaanse bierdip
Ingrediënten: Corona of Desperados, cheddar kaas, roomkaas bv. Philadelphia, tortillachips, lente-uitjes
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
VTM Koken At The Festivals: nacho's met kaas- en bierdip
Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals
Ingrediënten: bier (bv Gust), gemalen kaas bv cheddar, nacho's, tomaat, ajuin
Libanese balletjes met yoghurtsaus van Bieke en Erik
Ingrediënten: kalfsgehakt, lamsgehakt, komijnpoeder, ras-el-hanout, paprikapoeder
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper