Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Crostata met appelsien en confituur
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Lasagne met zeevruchten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bloem ('00), eieren, olijfolie, zout, bloem ('00)
Cannelloni met zalm, ricotta, spinazie en romige tomatensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room
Chateaubriand met bearnaisesaus en groentenfrietjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: chateaubriand , olijfolie, Provençaalse kruiden , half boter, half olijfolie, pastinaken
Risotto van haver en gebakken lotte
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: haver (graan), olijfolie, bleke selder, uien, look
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper