Vanillecake

Albert Verdeyen - Start to Cook

Smelt de  margarine au bain-marie met de vanillesuiker en vanille- extract. De margarine neemt de smaak op ...
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Bewaarwafeltjes

Ann Vertriest

...
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tomaat met spinazie en spiegelei aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Religieuse

Eric Lanlard - Glamour Puds

Verwarm de oven voor op 180°C/gasovenstand 7. ...
Ingrediënten: melk, ongezouten boter, in blokjes, gewone bloem, scharreleieren, ei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Roze koeken van Madame Charlotte

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: roomboter, 3 , witte basterdsuiker , vanillesuiker , Turkse of Griekse yoghurt
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Gebak 4 personen

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Meng 250 g boekweitmeel, 250 ml melk en 250 ml water. Klop los. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Aperitieven 4 personen

Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Maak een kuiltje in de bloem en stort er de eitjes in. Roer er geleidelijk de melk onder. ...
Ingrediënten: eieren, bloem, gesmolten boter, appels, melk
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Zandkoekjes en vanillewafels

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: boter, bloem, zelfgemaakte vanillesuiker (of 120g gewone suiker en 1 zakje vanillesuiker), ei, notenmix
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Meng de eieren met de bloem, doe de olijfolie en witte wijn erbij en meng het geheel tot een egaal deeg. ...
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Granola met Nutella, vanilleyoghurt en rood fruit

Smelt de kokosolie met de honing en water. ...
Ingrediënten: havermout, amandelen, pompoenpitten, hazelnoten, zonnebloempitten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen