Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de kippenbouillon: borstel de wortelen proper. Was de bleekselder. Snij grof.  ...
Ingrediënten: kip, zoete uien, kruidnagels, wortelen, bleekselder
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Parmentiersoepje met aardpeer, oester en kaviaar

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardperen. Snij een halve aardpeer in schijfjes met de mandoline. Leg ze in een scheutje melk zodat ze ...
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Velouté van paddenstoelen, rookworst en gebakken bloemkool

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij een ajuin fijn. Schil en snij een aardappel in stukken. ...
Ingrediënten: shiitake, witte paddenstoelen, ui, aardappelen, kippenbouillon
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Zandkoekjes en vanillewafels

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: boter, bloem, zelfgemaakte vanillesuiker (of 120g gewone suiker en 1 zakje vanillesuiker), ei, notenmix
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Meng de eieren met de bloem, doe de olijfolie en witte wijn erbij en meng het geheel tot een egaal deeg. ...
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Honingcake

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Provençaalse sinaasappeltaart

Eric Lanlard - Glamour Puds

Verwarm de over voor op 180 °C/gasovenstand 4. ...
Ingrediënten: gemalen amandelen, fijne suiker, bakpoeder, eieren, zonnebloemolie
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans Dessert 4 personen

Courgettecake

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem met het maïszetmeel in een kom en roer goed. Klop de eieren op in een aparte kom met een mixer tot ...
Ingrediënten: olijfolie, look, verse gist, peper, boter
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Juliennesoep met balletjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe het water in een pot. Voeg de kip toe. Breng aan de kook.  ...
Ingrediënten: water, kip, uien, wortelen, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Bokkenpootjes van Sofie Dumont

Sofie Dumont - De MeesterBakker

Verwarm de oven voor op 180°C Bedek de bakplaat met bakpapier en spreid hierop 80 gr suiker. Zet in de oven maar ...
Ingrediënten: eiwitten, kristalsuiker, broyage (90gr amandelpoeder + 90 gr suiker), bloem, amandelschilfers
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen