Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Honingcake
Provençaalse sinaasappeltaart
Ingrediënten: gemalen amandelen, fijne suiker, bakpoeder, eieren, zonnebloemolie
Bokkenpootjes van Sofie Dumont
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: eiwitten, kristalsuiker, broyage (90gr amandelpoeder + 90 gr suiker), bloem, amandelschilfers
Citroencake met kardemom
Sinterklaas bakt: zo maak je echte speculaas
Ingrediënten: zachte boter, lichte kandijsuiker , donkere kandijsuiker , 7,5 dl water , bakpoeder
Kaastaart met bosvruchten
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: bruine suiker, eieren, suiker, gelatineblaadjes, platte kaas