Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Havermoutkoekjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rijpe bananen, fijne havervlokken, amandelen, gemalen kokos, pure chocolade (70% cacao)
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout