Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Cannelloni van zeebaars en komkommer
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Gerookte makreel met geitenkaas met citroen en aardappel-komkommersalade
Ingrediënten: gerookte makreelfilets, aardappel, blokjes komkommer, blokjes Granny smith, Chavroux
Asperges met gepocheerd eitje en peterselie-olie
Ingrediënten: witte asperges, peterselie, (kakelverse) eieren, rasp van 1 bio citroen, olijfolie
Consommé van tomaat met appel, vanille en amandel
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vleestomaten of Coeur de Boeuf, Jonagold appel, amandelschilfers, vanillestok, honing
Hollandse maatjes met groene boontjes en zure room
Ingrediënten: rijst, toastjes, zure room, verse groene boontjes, rode ui
Gerookte paling met rode biet en rice krispies
Ingrediënten: rice krispies , rode biet, gerookte paling of forel, sojasaus, limoen
Duo van langoustines
Ingrediënten: koriander, gembersiroop, peper en zout, limoen, olijfolie