Zuurdesemtoast met krabsla en avocado uit La Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de krabsla: kook de krabben in een court bouillon. Breek de schalen en haal het vlees uit de krab. Snij fijn. ...
Ingrediënten: Noordzeekrabben, Court-bouillon, verse mayonaise, sjalot, peper
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Spies van gemarineerde paling en puree van gerookte aardappelen

Felix Alen

Bereiding binnen: Hak de palinggraten in kleine stukjes. Voeg die graten en de afsnijdselsbij de overige ingrediënten ...
Ingrediënten: palinggraten en afsnijdsels, gehakte ui, geplet knoflookteentje, visfumet, fijne suiker
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Scampi cocktail

Mitch Coldenhoff

Snij 8 scampi in blokjes. Kleur nu de 4 andere scampi aan in olijfolie. Voeg de blokjes scampi toe, kruid alles ...
Voor kinderen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gevulde sardientjes

Laat de fijngehakte ui zweten in olijfolie. Voeg de krenten en de pijnboompitten toe. Laat enkele minuten garen. ...
Ingrediënten: niet te grote sardientjes, zonder schubben, paneermeel van gedroogd brood, witte ui, knoflook, gedroogde Corinthe krenten
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Kikkerdrilsoep met dikkopjes

Neem een aardappelmesje. Let wel op dat je het mesje goed vasthoudt aan het handvat achter het mes, anders kun ...
Ingrediënten: sla, ui, boter of olijfolie, kippenbouillon, tapioca
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen