Scones met gegrilde appel en gerookte paling

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

Aperitiefhapjes met bubbels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Stoom de zoete aardappelen ± 20 min: ze moeten heel zacht worden. Laat ze afkoelen, schil ze en plet het vruchtvlees. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen , ei, ui, bladerdeeg, bloem
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 6 personen

Reuzenoesters met honingvinaigrette

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Leg de oesters in hun schaal op de BBQ en laat ongeveer 5 minuten garen. ...
Ingrediënten: peper, munt, rode peper, lente-ui, olijfolie
Beginner Minder dan 15 minuten Amerikaans Hapje 4 personen

Gin-Tonic: Bombay Saphire East Gin

Edward Vanhoutte

Vul een lang glas voor drie kwart met ijsblokjes.  ...
Ingrediënten: Gin (Bombay Saphine East), tonic (Q Tonic), gember, Indische lange pepers, steranijs
Beginner Minder dan 15 minuten Indisch Cocktails 4 personen