Sandwich met meloen en parmaham
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Steak met saké, prinsessenboontjes en algen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gebakken steak (= restje), saké, rijst, water, limoen
Wijting met ratatouille
Soep van rucola met geitenkaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus
Ingrediënten: Lacroix kreeftenfond, gesnipperd sjalotje, look, tomatenpuree, Pastis of Ricard
Gegrilde steak met ratatouille
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks, ui, look, courgette, aubergine
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot
Koude tomatencrème
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeer rijpe tomaten, oud wit brood, rode paprika, knoflook, olijfolie