Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: arrowroot, mosterd, wittewijnazijn, runderbouillon, bouquet garni
Fruitspiesjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gele kiwi, banaan, donkere chocolade, noten (bv. pistache, cashew, amandel..., kokosschilfers
IJslolly's met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
De beste kalkoen van de wereld
Ingrediënten: kalkoen van 6,5 à 8 kg, kruidenboter, clementines, rozemarijn, tijm