Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie

Dagny Ros Asmundsdottir

Verhit de olie in een kookpot en voeg toe: 2 fijngehakte stengels limoengras, 2 geplette teentjes look, een halve ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Maaltijdsoep met curryballetjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Stoof de fijngesneden ui en de geperste look in de olijfolie. Voeg de grof gesneden aardappelen en wortelen toe. ...
Ingrediënten: magere bouillon, kaflsvlees, currypasta, sjalot, eiwit
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Soep 2 personen

Vietnamese Pho (noedelsoep met kip)

Ann Vertriest

Breng de bouillon aan de kook en doe er de kipfilets in. Laat ze 12 minuutjes koken of tot ze gaar zijn. Schep ...
Ingrediënten: heldere kippenbouillon, kipfilets, rijstnoedels (rijstvermicelli), wortelen, bosuitjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Soep 4 personen

Quorn Singapore noedels

Vermeng het Quorn gehakt, de barbecuesaus, de knoflook, de rijstwijn, de chilipeper en de sojasaus. Verwarm de ...
Ingrediënten: Quorn gehakt, barbecuesaus, knoflookteentje, geplet, rijstwijn of droge Sherry, rode chilipeper, ontpit en fijngesneden
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde steak met ratatouille

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de courgette, aubergine, paprika’s en de ui in fijne sneetjes. Doe een flinke scheut olijfolie in een pot ...
Ingrediënten: steaks, ui, look, courgette, aubergine
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Boekweitnoedels met peultjes

Ann Vertriest

Kook de noedels in gezouten water volgens de aanwijzingen op het pak, spoel grondig onder koud water. Doe in een ...
Ingrediënten: boekweitnoedels per persoon, grof gehakte walnoten, peultjes, shiitake champignons, lente-uitjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Tom kha kai

Albert Verdeyen - Start to Cook

Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten: gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga, kokosmelk, kippenbouillon, kipfilet in reepjes, vissaus
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Ongebakken lenterolletjes met kip

Ann Vertriest

Meng alle ingrediënten van de marinade en laat er de kipfilets minstens een half uurtje in marineren. ...
Ingrediënten: dubbele kipfilet, little gem slakropjes, wortelen (geschild), daikon (geschild), komkommer
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Koude tomatencrème

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Snijd de tomaten in stukken en vermeng ze met het brood zodat het brood kan weken. Doe dit dan samen met de overige ...
Ingrediënten: zeer rijpe tomaten, oud wit brood, rode paprika, knoflook, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Dorade in de oven

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe een laagje sesamolie in de ovenschaal zodat de vis straks niet aanbrandt. Leg de vis in de ovenschaal en geef ...
Ingrediënten: dorades (samen 800 gr), citroenen, sesamolie, look, ui
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen