Quorn Singapore noedels

Ingrediënten

  • 400 gr Quorn gehakt
  • 6 el barbecuesaus
  • 2 el rijstwijn of droge Sherry
  • 1 rode chilipeper, ontpit en fijngesneden
  • 2 el plantaardige olie
  • 100 gr sluimererwten, in de lengte doorgesneden
  • 6 lente-uitjes, gesneden
  • 180 gr gedroogde eiernoedels (3 blokken)
  • 125 gr sojascheuten
  • 200 gr paksoï
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Caloriearm
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Vermeng het Quorn gehakt, de barbecuesaus, de knoflook, de rijstwijn, de chilipeper en de sojasaus. Verwarm de helft van de olie in een wokpan, voeg er de Quorn mengeling aan toe en roerbak gedurende 2 à 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de erwten en de helft van de lente-uien toe en roerbak verder gedurende 2 minuten.

  2. Kook ondertussen de noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en meng met de resterende olie.

  3. Voeg tenslotte de sojascheuten en de pak choi toe aan het gehakt net voor het opdienen. Vermeng het geheel met de noedels en garneer met de resterende lente-uien.

0
Nog geen stemmen