Gebakken zeebaars met currysaus en salade van rauwe groenten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was en snij de Chinese spinazie of paksoi fijn. Snij ook de radijsjes erg fijn.  ...
Ingrediënten: zeebaars, kokosolie, koriander, amandelen, citroen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Mexicaanse burrito bowl met entrecote, bonen, maïs en guacamole

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorbereiding: Pel een rode ui en een witte ui. Snij in fijne blokjes en bak afzonderlijk op in een beetje ...
Ingrediënten: Argentijnse entrecote (of een ander stukje vlees), gedroogde ancho chili (of andere chilipepers), zwarte peperbollen, fijngesneden oregano, fijngesneden sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Sandra's Slimme Start: Rijstnoedels met Chinese kool en gehakt

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Meng in een kom het gehakt met de helft van de gember en de knoflook. Kruid bij met peper en zout. ...
Ingrediënten: kalfsgehakt, gember, geraspt, knoflook, geperst, sojasaus, sesamolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Chili sin carne met quinoa

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de paprika’s en aubergine. Snij de aubergine in schijfjes, dan in balkjes en tenslotte in blokjes. Haal de ...
Ingrediënten: olijfolie, kaneel, oregano, komijn, venkelzaad
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 4 personen

Soepje van vongole

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de ui en snij fijn. Pel ook de tenen look en snij of plet fijn. Schil en snij de aardappelen in kleine blokjes ...
Ingrediënten: boter, zoete ui, look, tijm, aardappelen (loskokend)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Tom kha kai

Albert Verdeyen - Start to Cook

Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten: gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga, kokosmelk, kippenbouillon, kipfilet in reepjes, vissaus
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen