Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Laagjespudding met koekjes en frambozenlassi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: frambozencoulis, munt, kefir (yoghurt), honing, suiker
Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, poedersuiker, amandelpoeder
Spinazie-, banaan- en havermoutmuffins en soja kruidenlatté
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Appel- en perencake met rozijnen en rum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bouletten met huisgemaakte samoeraisaus en Chocolade-Espressotaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gehakt, uien, peper, zeezout, melk
Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk