Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
De ideale restverwerking: groentenquiche
Gezonde voetbalburger met zelfgemaakte ketchup
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: mozzarella, advocado, champignons, spinazie, tomaten
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Tortilla met paprika en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Flandria rode paprika, Flandria gele paprika, Flandria groene paprika, Flandria ui, chorizo
Zeebaars met gebraiseerde venkel en zeekraal
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeebaarsfilets op vel, Flandria venkelknollen, PH viskruiden, zeekraal, Alpro soya Bakken en Braden