Snelle ketchup à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Freakshake: Caramel Crunch
Ingrediënten: karamelijs, melk, karamelsaus, karamelsaus, slagroom
Dipsaus met rode biet en feta
Warme chocolademelk met kaneel en talloze variaties
Ingrediënten: pure chocolade (70% cacao), melk, kaneelstokjes, mini-marshmellows, slagroom
Croque monsieur met blauwe kaas en peer
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: blauwe kaas, rijpe peren, raketsla, speculoospasta, rozijnenbrood
Marsepeinbolletjes met kokos of cacao
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kokosolie, amandelen, honing, limoen, kokospoeder
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Yoghurt met speculaas en pompelmoes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro soya Mild & Creamy Natuur, Speculoos, Pompelmoes, ,