Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gevulde bladerdeeghapjes met mozzarella en chorizo
Mozzarellakroketjes met pikante tomatensaus
Ingrediënten: mozzarella cuisine, panko, ei, peper, bloem
Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Easy hapje: hotdog-worstenbroodjes
Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier
Ingrediënten: blond bier (Gust), cheddar kaas (gemalen), maïszetmeel, pizzadeeg, grof zeezout
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Worstenbroodjeskrans met bolognaisedipsaus
Ingrediënten: hotdogs, chorizo, bladerdeeg (vierkant), ui (fijngesneden), dorure (ei + melk)