zeeduivel

Zeeduivel, ook wel staartvis of lotte genoemd, is samen met de zeewolf een van de lelijkste (monsterachtig uiterlijk), ...

Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 25 april 2018

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Ontdek hier het recept van de tortilla's. ...
Ingrediënten:
4 personen

Gewokte tuinbonen, ijs van tuinbonen, escabèche van zeeduivel

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Haal de tuinbonen uit de schil en kook ze beetgaar in kokend gezouten water, haal ze uit het kokende water en koel ...
Ingrediënten: tuinbonen, koolzaadolie, tapenade van tuinbonen (zie link recept onderaan), viskruiden met zeewier en citroen, rucola
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 23 maart 2018

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

> Ontdek het recept van de zeeduivel ...
Ingrediënten:
4 personen

De Nieuwe Garde- Zeeduivel met scampi

De Nieuwe Garde

Een julienne van prei aanstoven in een beetje boter. ...
Ingrediënten: shiso, grijze garnalen, boter, prei, room
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zeeduivel in botersaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Smeer de grilpan in met een beetje Alpro soya Bakken & Braden en gril de stukken zeeduivel. ...
Ingrediënten: verse of diepvriesspinazie, fijngehakte bieslook, look, boter, aardappelen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Vis, schelp- en schaaldieren

De zee, het is een bron van allerlei lekkers. Van pladijs tot tong, zalm of zeeduivel, oesters, mosselen, vongole...zoveel ...

Medaillons van zeeduivel met schuimwijn op een bedje van spinazie

Was en hak de spinazie grof. Fruit de sjalot in olijfolie in een sauteerpan en voeg dan de spinazie toe. Laat bakken ...
Ingrediënten: spinazieblaadjes, medaillons van zeeduivel zonder graten (ong. 120 gr/stuk), schuimwijn, sjalot, olijfolie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Peter Aesaert is Viskok van het Jaar

Hij overtuigde de jury met zijn zeeduivelrecept. De deelnemende professionele koks hadden voor de 22ste editie ...

Peter Aesaert is Viskok van het Jaar

Hij overtuigde de jury met zijn zeeduivelrecept. De deelnemende professionele koks hadden voor de 22ste editie ...