zeeduivel
Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 25 april 2018
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten:
Gewokte tuinbonen, ijs van tuinbonen, escabèche van zeeduivel
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: tuinbonen, koolzaadolie, tapenade van tuinbonen (zie link recept onderaan), viskruiden met zeewier en citroen, rucola
Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 23 maart 2018
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten:
De Nieuwe Garde- Zeeduivel met scampi
Zeeduivel in botersaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Vis, schelp- en schaaldieren
Medaillons van zeeduivel met schuimwijn op een bedje van spinazie
Ingrediënten: spinazieblaadjes, medaillons van zeeduivel zonder graten (ong. 120 gr/stuk), schuimwijn, sjalot, olijfolie
Peter Aesaert is Viskok van het Jaar
Peter Aesaert is Viskok van het Jaar