Beursje van pannenkoeken met rozemarijn en ananas

Ingrediënten

voor de karamelslagroom

voor het deeg

Pannenkoeken zijn zo makkelijk te maken én zo veelzijdig. Plooi ze op tot een beursje en vul het beursje met ananas en rozemarijn. Best wel eenvoudig en lekker verrassend.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Vermeng de bloem, vanillesuiker en het zout. Giet er straalsgewijs de melk bij en voeg de eieren toe. Hak de rozemarijn fijn en voeg bij het deeg. Laat even rusten.

  2. Snij de ananas in kleine stukjes. Bak ze in een pan met vetstof en bestrooi met de bruine suiker. Laat karameliseren.

  3. Flambeer met de rum

  4. Bak de pannenkoeken

  5. Voeg enkele draaien van de sweet mix caramel toe aan de room en klop op

  6. Vul de pannenkoek met de geflambeerde ananas en snoer toe met een snoepveter. Serveer met de karamelslagroom

0

Nog geen stemmen