Chipolata met gekookte aardappelen en spinazie

Ingrediënten

  • 600 g chipolata
  • 1 klontje boter
  • 300 ml bruine fond
  • 1 snee dik wit brood

voor de spinazie

voor de aardappelen

Chipolata met gekookte aardappelen en spinazie is de favoriete klassieker van Sean Dhondt. Hij heeft er graag croutons of broodkorstjes bij. Smakelijk!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Schil de aardappelen. Stoom ze gaar. 

  2. Was de spinazie. Zwier droog. Stoof aan in een klontje boter. Kruid met peper, zout en muskaatnoot.

  3. Kruid de worsten met peper en zout. 

  4. Kleur ze aan op een matig vuurtje in een klontje boter.

  5. Snij het brood in stukjes. Kleur aan in wat boter.

  6. Haal de worsten uit de pan. Giet het vet af. Blus de pan met de fond. Laat kort inkoken. Kruid met peper en zout.

  7. Serveer alles warm.

0
Nog geen stemmen