Spareribs met cola en gevulde aardappel

Ingrediënten

voor de vulling

voor de marinade

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 190°C

  2. Vermeng alle ingrediënten voor de marinade

  3. Stoof de uien glazig en doe ze bij de marinade. Versnijd de ribbetjes en laat ze hierin +/- 1u marineren. Haal de ribbetjes uit de marinade en bak ze in de pan. Giet de marinade erover en laat pruttelen tot het vlees bijna van de beentjes valt

  4. Leg de aardappelen in een ovenschaal en overstrooi rijkelijk met grof zout. Laat 30 minuten garen in een voorverwarmde oven van 190°C

  5. Snij de spekblokjes fijn en bak ze in een pan

  6. Haal de aardappelen uit de oven en hol ze uit

  7. Meng de aardappelpuree met de geitenkaas, de spekjes, de fijngesneden pijpajuintjes en de helft van de Parmezaanse kaas

  8. Vul de aardappelen met het mengsel. Bestrooi met de overgebleven Parmezaanse kaas en gratineer gedurende 10 minuten in de oven

0
Nog geen stemmen