Cannelloni van tonijn, ganzenlever en granny smith appel
Ingrediënten
-
4 fijne sneden tonijn
-
4 reepjes ganzenlever
-
8 zongedroogde tomaten
-
1 pakje enoki paddestoelen
-
1 el olijfolie
-
1 th lepel ingedikte balsamico
-
1 th lepel sojasaus
-
1 th lepel culinaire olie
-
4 oesters
-
1 el citroensap
Bereiding
Snijd de appel en de avocado in fijne reepjes. Leg de vier plakjes tonijn open en leg hierop de paddenstoelen en de avocado, zongedroogde tomaten en basilicum. Kruid met peper en zout. Hierop leggen we dan de ganzenlever. Rol dit alles op tot een cannelloni.
Meng de balsamico met de sojasaus, olie en citroensap en bestrijk de cannelloni ermee.
Mix de olijfolie met de verse kruiden voor de kruidenolie.
Haal de oesters uit de schelp en mix ze met het citroensap en wat olijfolie tot een oestercrème. Leg de cannelloni op een bordje en werk af met twee streepjes oestercrème, wat kruidenolie en een takje kervel
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be