Herfstsalade met geroosterd notenbrood

Ingrediƫnten

  • 8 schijven Tiroler spek
  • 4 verse vijgen
  • 1 tros witte of blauwe druiven
  • 4 sneetjes notenbrood
  • veldsla
  • balsamicoazijn
  • italiaanse kaas (bel paese, taleggio,...)
  • 50 gr notenmix
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Rooster de sneetjes brood. Snijd de kaas in plakjes. Snijd de vijgen in partjes en de druiven doormidden.

  2. Bak het Tiroler spek droog in een pan zonder vetstof of op de bakplaat. Maak de salade aan met de balsamicoazijn.

  3. Leg de plakjes kaas op het geroosterde brood en leg daarbovenop een beetje van de salade. Schik de vijgen en de druiven eromheen. Leg het droog gebakken Tiroler spek op de salade en strooi er de notenmix overheen.

  4. Werk af met enkele druppels balsamicoazijn.

4

Average: 4 (1 stem)