Knolselderstoemp met kabeljauw en gedroogde Ganda Ham

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de 4 schijfjes Ganda in julienne. Snijd 4 fijne schijfjes knolselder en friteer in frituurolie.

  2. Leg 4 schijfjes Ganda Ham op een Nostick vel en leg er een 2de vel over. Hier leg je terug een bakplaat op en schuif voor 10 minuten op 180° in de oven. Kook de knolselder samen met de aardappelen gaar in water met wat melk (dit kan ook in de stoomoven). Voeg er het citroensap en wat muskaatnoot bij. Giet het water af.

  3. Stamp alles met wat room, een klontje bakboter en het ei tot een stoemp Voeg er de julienne van Ganda Ham bij. Smeer de kabeljauw in met de graanmosterd. Stoom de vis in de stoomoven op 120 graden, gedurende 3 minuten.

  4. Serveer de stoemp met de kabeljauw, de droge Ganda ham en de gefrituurde selder. Versier met platte peterselie. Overstrooi met de honing-mosterdkruiden.

0
Nog geen stemmen