Krokantje van kalkoen met ganzenlever

Ingrediënten

  • 4 schellen Ganda ham
  • 4 kalkoenlapjes
  • 2 bladeren bladerdeeg
  • 2 schijfjes terrine van ganzenlever
  • ¼ savooikool
  • eigeel
  • 2 dl water
  • 1 tl kippenbouillon
  • kervel
  • frituurolie
  • kroketjes
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Leg de 4 schijfjes Ganda Ham voor je op een werkvlak. Leg daarop de kalkoenlapjes en daarop de ganzenleverterrine. Rol het geheel dicht en pak dit in in het bladerdeeg. Kleef dicht met eigeel en besmeer met eigeel. Bak gedurende 15 tot 20 minuten op 180 graden.

  2. Snijd de kool in fijne reepjes en stoof ze aan in olijfolie samen met het spek. Blus met 2 dl water en voeg er de kippenbouillon bij.

  3. Serveer de schijfjes kalkoen met de kool en de jus. Versier met kervel. Bak de kroketten en serveer ze erbij.

0
Nog geen stemmen