Pompoen met mozzarella

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Ontvel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes.

  2. Snijd de pompoen in schijfjes van 3 mm dik en snijd er rondjes uit met een diameter van 5 cm. Pers de sinaasappelen en zet ze op een vuurtje met de suiker. Pocheer hierin de 12 rondjes pompoen.

  3. Snijd de mozzarellabolletjes in schijfjes en kruid met Italiaanse kruiden. Schik de schijfjes pompoen en mozzarella op elkaar. Zet ze vervolgens 2 minuten in een oven van 180 graden.

  4. Kook het sinaasappelsap verder voor de helft in en voeg er de boter en een beetje room aan toe. Voeg er de saffraandraadjes en de tomatenblokjes aan toe. Serveer de mozzarellatorentjes samen met de saus. Werk af met een beetje kervel.

0
Nog geen stemmen