Ravioli van groenten met feta

Ingrediënten

Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Meng de bloem met het ei en (eventueel) de olijfolie. Laat 1 nacht rusten. Draai fijne vellen door de pastamachine.

  2. Snijd de courgette, aubergine, look en paprika in fijne blokjes. Ontvel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes. Stoof de groenten zeer snel aan in wat olijfolie. Voeg er op het laatste moment de tomatenblokjes bij. Laat afkoelen op keukenpapier.

  3. Maak gevulde ravioli met de fijne pasta en de afgekoelde groenten.

  4. Mix de fijngesneden feta met de Alpro soya cuisine, fijngesneden olijven, look en basilicum. Laat even lauw worden en kruid bij met wat peper.

  5. Kook de pasta. Serveer met de saus en versier met wat basilicum en parmezaan.

0
Nog geen stemmen