Taartje van krab met saffraan

Ingrediënten

  • 500 gr vaste witte vis
  • 150 gr krab
  • 1 dl echte room
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl room
  • 1 dl groentebouillon
  • 1 stengel prei
  • 2 tomaten
  • arachideolie
Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Cutter de vis met het eitje en de room, kruid met peper en zout. Voeg er nu de krab aan toe en ook wat saffraan. Doe het mengsel in een klein potje en stoom 6 minuten op 100 graden of 10 minuten au bain marie op 180 graden.

  2. Kook de witte wijn in met een beetje water, voeg de groentebouillon toe en wat room, doe er nog wat saffraan bij en laat inkoken tot de helft. Ontvel en ontpit de tomaat. Stoof de prei krokant aan en doe er de tomaat in partjes bij. Leg de tomaat en prei onderaan in het bord, zet er het krabtaartje op en giet er saus. Schik er nog wat dille op.

0
Nog geen stemmen