Tempura van schorseneren

Ingrediënten

Mayonaise

tempura

  • 100 gr bloem
  • 2 dl water
  • 1 eigeel
  • PH Pepermix
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Hapje
Voorgerecht

Bereiding

  1. Schil de schorseneren. Overgiet de schorseneren met citroensap. Stoom ze 2’ op 120° in de stoomoven.

  2. Neem het eigeel, 2 el azijn, 2 el water, 4 dl arachideolie, mosterd en mix tot een mayonaise met de ansjovisjes, kappertjes en gehakte peterselie.

  3. Meng de bloem met water en eigeel en kruid met PH Pepermix en zout.

  4. Dip de schorseneren in de tempura.

  5. Frituur ze op 180°.

  6. Serveer met de kappertjesmayonaise.

0
Nog geen stemmen

The Wolftrap, White Blend 2011 (Western Cape, Zuid-Afrika)

Wijnen De Kok, €7,40
Exotische geparfumeerde en smakende wijn (ananas, citrus, papaja, sterfruit), héél floraal, romig maar tegelijk hyperfris.