Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip

Ingrediënten

  • Chavroux geitenkaas
  • 2 eierdooiers
  • peper
  • Italiaanse kruiden
  • 2 blaadjes brickdeeg
  • 4 Asperges
  • halve aubergine
  • 1 dikke wortel
  • 2 el gehakte bieslook
  • half teentje knoflook
  • halve courgette
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Hapje

Bereiding

  1. Snijd de groenten in frietjes van 1 cm op 8 cm.

  2. Strijk het eigeel over het brickdeeg, kruid met italiaanse kruiden, peper en zout.

  3. Rol de groenten afzonderlijk in het brickdeeg.

  4. Meng de Chavroux geitenkaas met de bieslook, de gehakte look en kruid met veel peper.

  5. Frituur de groentjes op 170°en serveer met de kaas.

0
Nog geen stemmen