Thaise wok met gember en kipfilet
Ingrediënten
-
1 teentje look, fijngehakt
-
wokkruiden
-
olie
-
4 kipfilets
-
1 zakje Thaïse wokgroenten
-
4 el koriander, gehakt
-
4 el water, gemengd met th lepel kippenbouillon
-
4 el balsamicoazijn
-
4 el sojasaus
-
2 el honing
-
2 el sesamzaad
-
1 duim fijngehakte gember
Bereiding
Snijd de kipfilets in blokjes.
Wok de groenten stevig aan in de olie met de look en de gember.
Voeg de kippenblokjes toe en blus met de azijn, sojasaus, water, honing en kippenbouillon.
Brand de sesamzaadjes bruin en doe ze erbij, blijf roeren en voeg eventueel wat water toe. Laat even doorkoken.
Breng op smaak met het wokmolentje en de koriander.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be