Kalfssteak met rammenas en patatas bravas

Ingrediënten

  • paprikapoeder
  • 1 snuif zout
  • honing
  • olijfolie
  • peper
  • 400 g tomaten uit blik
  • 1 rode paprika
  • 1 rode chilipeper
  • 2 tenen look
  • 1 rode ui
  • 4 kleine zwarte ronde rammenassen
  • 1½ el mayonaise
  • 1½ el yoghurt
  • peterselie
  • bieslook
  • 1 citroen
  • 1½ el wittewijnazijn

Patatas Bravas kennen we allemaal. Sandra Bekkari maakt haar eigen variatie met zoete aardappel en een heerlijke tomatensaus. Ze serveert er een gegrilde kalfssteak en rammenassalade bij.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak het gerecht aan de hand van het videorecept.

  2. Smakelijk.

5

Average: 5 (1 stem)