Parelhoen met notenkorst, spruitjes en pompoenpuree

Ingrediënten

voor de puree

  • 2 rode uien
  • 1 teen look
  • 1 snuif chilivlokken
  • peper
  • zout
  • kaneel
  • nootmuskaat
  • olijfolie
  • 1 scheutje melk
  • enkele takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn

voor de spruiten

  • 400 g spruiten
  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout

Voor het vlees

  • 4 parelhoenfilets
  • 1 handvol gemengde noten
  • 2 el pompoenpitten
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • boter

Sandra bereidt je al voor op de feestdagen. Deze keer geeft ze inspiratie voor een heerlijk hoofdgerecht met parelhoen, een notenkorst, gebakken spruitjes en een puree van geroosterde pompoen. Een aanrader, dat staat vast!

Het recept van de rodebietcarpaccio vind je hier.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak dit hoofdgerecht aan de hand van de video.

  2. Veel kookplezier.

5

Average: 5 (1 stem)