Peterseliegehaktballetjes met frietjes van pastinaak

Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • verse peterselie
  • enkele teentjes knoflook
  • vers gemalen peper
  • zeezout
  • olijfolie
  • 1,2 kg tomatenblokjes (blik)
  • tomatenpuree
  • basilicum
  • Provençaalse kruiden
  • tijm

Sandra Bekkari verrast je elke werkdag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: Peterseliegehaktballetjes met frietjes van pastinaak. Wil je het thuis zelf eens maken? Bekijk dan de stap-voor-stap video. Hieronder vind je de ingrediëntenlijst. Smakelijk!

Benieuwd naar de volledige aflevering? Klik hier.

 

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Maak de kruidige gehaktballetjes en frietjes van pastinaak aan de hand van de receptenvideo.

  2. Smakelijk!

5
Average: 5 (1 vote)