Spaghetti courgetti à la bolognaise

Ingrediënten

voor de bolognaisesaus

  • 2 kleine rode uien
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • 2 kleine zoete rode puntpaprika's
  • 400 g tomatenblokjes met basilicum (uit blik)
  • 140 g tomatenpuree
  • Provençaalse kruiden
  • 1 snuifje zout
  • zwarte peper
  • sambal oelek (naar smaak)
  • balsamicoazijn

voor de courgetti

voor de afwerking

  • Parmezaanse kaas
  • enkele blaadjes basilicum

Sandra Bekkari verrast je elke werkdag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: Spaghetti courgetti à la bolognaise. Wil je het thuis zelf eens maken? Bekijk dan de stap-voor-stap video. Hieronder vind je de ingrediëntenlijst. Smakelijk!

Benieuwd naar de volledige aflevering. Klik hier.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Bekijk de stap-voor-stap video voor het recept.

  2. Laat het smaken!

4.5

Average: 4.5 (2 stemmen)