Capellini met tomaten, ricotta en zalm

Ingrediënten

Met een pastagerecht zit je altijd goed. Een snelle lunch, een feestmaaltijd of een voedzaam avondmaal, het kan allemaal. Zomer, winter, lente of herfst, in elk seizoen vind je wel een passend gerechtje. Probeer dit gerechtje of laat je verrassen door één van onze andere toppers met Barilla® pasta. >> Bekijk hier onze special met alle recepten.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Hak de ui fijn.

  2. Hak de peterselie fijn. 

  3. Snij de zalm in kleine blokjes van ongeveer een centimeter.

  4. Snij de tomaten in vier, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.

  5. Verhit olijfolie in een pan. Fruit de ui. Voeg de zalmblokjes toe en bak gaar. Doe er de stukjes tomaat bij en laat even sudderen.

  6. Kruid naar wens met peper en zout.

  7. Meng de ricotta Barilla® en melk in een aparte kommetje tot een crème zonder klonters.

  8. Neem voor de pasta een grote kookpot en vul met water. Voeg een flinke snuif toe aan het water. Breng aan de kook en voeg de capellini Barilla® toe. Kook al dente volgens de verpakking.

  9. Giet de pasta af en doe dadelijk bij de saus in de pan. Meng de ricottacrème met de pasta.

  10. Werk af met de fijngesneden peterselie en serveer. Smakelijk.

0
Nog geen stemmen