Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise

Ingrediënten

  • 4 el paneermeel of broodkruim
  • 4 gefileerde pladijzen
  • 8 el mayonaise
  • 1 el yoghurt
  • 2 el gehakte dragon
  • 1 eigeel

Dit gerecht kun je even goed met een andere stevige witte vis maken. Fishsticks zijn de favoriet van veel kinderen. Maak er wat mayonaise met dragon bij. Serveer met een biertje of een fris wijntje. Smakelijk!

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Fileer de pladijs. Wentel ze in bloem, het eigeel en dan in het paneermeel. Frituur op 180°.

  2. Meng de mayonaise met de yoghurt en de dragon.

  3. Pluk de peterselie en frituur ze op 180°. Serveer de pladijs met citroen, de gefrituurde peterselie en de mayonaise.

0
Nog geen stemmen