Zomertaart met vijg en nectarine

Ingrediënten

  • 100 gr mix van amandelen, hazelnoten en brazilnoten
  • 1 vel kant-en-klaar kruimeldeeg
  • bloemetjes van venkel
  • 1 el agave
  • 1 el zure room
Beginner
6 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Caloriearm
Gebak

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snij de vruchten in mooie schijfjes en/of partjes en hak de noten grof.

  3. Bedek de bodem van de taartvorm met het kruimeldeeg. Beleg met het fruit en de noten. Bak zo’n 20 minuten.

  4. Kook de venkelbloemetjes met de agave en 1 el water in een minuutje mooi vloeibaar.

0
Nog geen stemmen

Easy, healthy, fast

Recepten
Martine Prenen
Redactie
Femke Coopmans
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Fotografie
Luk Thys & Bram Debaenst
ISBN
9789089313553
Meer info >>>