Spaghetti met kippenlevertjes, look en gebakken sla
Bereiding
Pel en snij een ajuin fijn. Pel en hak een teentje look fijn.
Snij de sucrines in reepjes.
Kruid de levertjes met peper en zout.
Smelt een klont boter in de pan. Bak de levers aan in de pan.
Kook de pasta al dente in ruim gezouten water.
Smelt nog een klontje boter. Stoof ajuin en look aan in de pan.
Zet de dampkap uit. Voeg een glaasje cognac toe aan de levers en flambeer.
Bak de sucrines aan in de pan met ui. Stoof aan. Kruid met peper en zout.
Giet de pasta af. Meng met wat olijfolie en eventueel een klontje boter.
Blus de sucrines met de helft van de kippenbouillon. Stoof nog even aan.
Haal de levertjes uit de pan. Snij in grote stukken. Giet het vet af en blus de pan met de andere helft van de bouillon.
Meng het vlees met de pasta.
Rasp pecorino. Hak dragon fijn.
Meng de pasta met de sucrine.
Serveer de pasta en levertjes in een bord. Werk af met dragon en pecorino.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be