Spiegelei, gestoofde spinazie, handgepelde garnalen en zure room
Ingrediënten
Bereiding
Pel de garnalen.
Snij de postelein, spinazie en zurkel fijn. Meng onder elkaar.
Smelt een klont boter in een pan. Smeer de dikke sneden brood langs 1 kant in met boter. Leg het brood met de niet ingesmeerde kant in de pan met boter. Bak mooi aan en draai om.
Stoof de gesneden groenten aan in een pan met een klontje boter. Kruid met peper en zout.
Snij de bieslook fijn en meng het onder de zure room.
Doe de eitjes per twee in een tasje. Smelt een klontje boter in de pan. Voeg de eitjes toe en bak ze tot een spiegelei. Doorprik de blaasjes en kruid met peper en zout.
Leg een snee brood op het bord. Leg er de gestoofde groenten en eitje op. Werk af met garnalen en zure room.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be