Fetahapjes

Ingrediënten

Vulling

  • eigeel
  • gedroogde oregano
  • verse munt
  • 200 gr feta
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Maak cirkels uit het deeg met een uitsteekvorm van ongeveer 8 cm diameter. Doe alle ingrediënten van de vulling samen in een kom en plet dit met een vork. Leg een beetje vulling in het midden van het deeg. Smeer eigeel op de rand van het deeg.

  2. Vouw de cirkel dicht en druk de randen aan met een vork. Leg de hapjes op een bakplaat met bakpapier.

  3. Zet dit in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 minuten.

4
Average: 4 (1 vote)

Ludwig Thanisch & Sohn, Pinot Blanc 2011 (Mosel, Duitsland)

Mondovino, €8,47
Deze droge weissburgunder is rijp qua textuur, met perzik, gele pruimen, mango en peer in de hoofdrol. Lekker rond.